mandag 30. mars 2009

Jaja...


Kanskje på tide å skrive litt om mitt liv for tiden...

Dette semesteret har jeg mye å gjøre på skolen, oppgaveskriving til mappeinnlevering til sommeren. Og i tillegg har vi hatt ganske mange forelesninger. Så jeg har hatt nok å gjøre, og har fortsatt veldig nok å gjøre fremover! Er ferdig med en oppgave, skal ta igjen en oppgave i påska, og holder på med gruppeoppgave nå. Hurra for oppgaveskriving;)

Ellers så jobber jeg ikke så mye lenger, har ingen faste vakter noen steder, og d er igrunn ganske greit. Bortsett fra at jeg merker d litt på økonomien for tia da.. Men, anyway, d er deilig å ha litt mer tid til overs:) Til foreks å trene, noe som jeg har vært flink til dette semesteret! Inntil nå, har jeg trent minimum 2 dager i uka siden jul, og d har nesten aldri skjedd før! Hehe..forrige ble d dårlig med trening, men skal prøve å ta d igjen litt denne uka!

Jeg har også begynt i Kia-koret igjen, og d er kjempemorsomt:) Nå i helga var jeg på interkulturell konferanse i regi av Kia, og d var SÅÅ gøy! Vi sang på misjonssalen fredag og lørdag, og i Grønland kirke på internasjonal gudstjeneste på søndagen. Lørdagen var helt konge, var så gøy å synge sammen med kristiansandkoret! De er mange flere enn oss, heldiggriser, så d ble skikkelig masse liv og røre:)

Noe som opptar litt av tiden min, og mye av tankene mine for tiden er praksis til høsten. Jeg har nesten alt i boks nå, til å reise på praksis i Peru til høsten, og d er såååå digg:D Jeg kjenner jeg gleder meg helt syyyykt masse allerede, så jeg håper virkelig at alt ordner seg. Om d ikke skulle d så har jeg en backup-plan. Så utenlandspraksis blir d uansett! D kribler skikkelig i reiselysten min om dagen(om d går an å si), gleeeeder meg:) Ann Cathrin, mitt søskenbarn, og Marco skal gifte seg i Peru 24.juli, så nå holder jeg på å søke om å få reist tidligere, slik at jeg kan være med på bryllupet deres. Jeg håper virkelig at d går i orden! Har vært på ulike festlige lag i Peru før, som babyshower, barnedåp, graduationfest og slikt, men aldri bryllup! Så d blir supert om jeg får med meg d:)

Ellers har jeg vært på tur til trondheim tidligere, i februar var d vel. Og d var så kosli!! Takk Eivind og Anne for et flott opphold, var SÅÅ gøy å se dere igjen! Og ikke minst så fikk jeg besøke ragnhild, og d var helt utrolig kosli å se henne igjen også!! Skikkelig rart og tomt å ikke ha henne her i Oslo, savner henne masse! Så gleder meg til hun kommer tilbake til oss til høsten!:)

Nå er d snart påskeferie, og HURRA for d!! Gleder meg masse til å reise hjem nå. Har ikke vært hjemme siden juleferien, og savnet etter tantebarna mine er stooort! Så blir så bra å se de igjen, og resten av familien selvfølgelig:)

Har ikke noen spennende bilder fra den siste tiden, så jeg slenger inn noen bilder fra juleferien min, slik d ikke bare blir tekst;) Enjoy!!

Søte Anna-mi:)
Tante og Marius
Marius syns d var veldig gøy å ta bilder,
så resultatet ble mange bilder av alle lekene hans;)Han syns d var ekstra gøy å ta grimasebilder av tante!
Haha, den fotogene gjengen:p
Guitarheros bandpack ble familien store hit!
Gleder meg til å spille i påska:D
Tante var barnevakt en hel dag mens søste var på jobb
og vi koste oss så masse!! Med aketur, kakao og film:)
Happy newyear!! Feliz año nuevo:D

6 kommentarer:

Per Oddvin Stornes sa...

Kjekt du tok dej tid til ei skikkeli bloggoppdatering innimellom alle oppgavene!

Håpe vika blir bra:) Sjåast på flyplassn på fredag om ikkje før! Då bere det heimeover!! Yiiihaa:D

Kay Amund sa...

ka kjekt md oppdatering:)
blir spennde å følge md når det gjelde Peru-praksisen framover!
Å regna md at når du først kjøme t Peru, so blir det oppdatering oftere;)

God påske! kos dej masse heime med tanteungane, familie og venna:)

Klem

Anonym sa...

Så kjekt å lese litt her på bloggen igjen! Høres jo ut som livet ditt e ganske så bra for tida, og de e jo bare utrolig positivt. At du henge etter på skolen og sånt e jo litt kjipt, men det gjør æ også. Har det for det meste bra likevel, så lenge æ ikkje tenke på alt æ må ta igjen i mai og juni. Så får vi se kor bra livet bli da..

Klemma!

Stine sa...

så kosli m kommentara frå alle dokke:) satse på d bli oftere oppdateringa i peru, men love ingenting:p

Og eivind, ja livet e vel ganske bra, og henge ette på skulen gjer oss vel alltid uansett?! vertfall gjer ej d...men d ordner seg alltids for snilde jente, og gutta..trur ej!! So fær oss sjå kor bra livet blir i mai;) ej he trua på dej uansett!! kjøme alltids i mål på en eller anna måte! Og husk at du he en herlig tur til kenya å sjå fram til t sommern, d e digg:)

Eivind Myhr sa...

E vel nettopp de at æ har en tur te Kenya og Uganda te sommarn, og et bryllup te høsten, som gjør at æ ligg etter.. E mykkje meire interessant å planlegge bryllup enn å skrive masteroppgave. Syns de e litt trist at du skal te Peru te høsten da. Har fire hundre stola i et festlokale som skal flyttes på rundt 12. september, og æ trur de bli litt tungt om han Kay må gjøre alt aleina...

Ragnhild sa...

Ånei, du går no glipp ta bylløpet! d gjekk ikkje opp formej før no..:P hehe...

D e so kjekt å lese på bloggen din og lese om livet ditt! særlig no når ej ikkje e so nærme og fær me mej ting...

Og sooo kjekt å sjå dej i påskå!!:D

Lyke t me oppgaveskriving, pensumlesing, eksamen og praksisplanlegging! You go girl! :D