mandag 17. november 2008

Årets julegavetips!

Det er alltid litt vanskelig å vite hva man skal kjøpe i julegave til folk...det synes ihvertfall jeg. Derfor tenkte jeg at jeg skulle hjelpe alle som også mangler litt kreativitet og syns dette er vanskelig!

Kjøp denne fantastiske kokeboka:
Ikke bare er den full av spennende oppskrifter, men den er full av fine bilder, historier fra Peru, bla. om min gode venn Erick, og inntektene fra denne boka går til prosjektet La Restinga i Iquitos, Peru.

La Restinga er et senter der barn i jungelbyen Iquitos kan komme og få hjelp med leksene, gjøre forskjellige aktiviteter som capoeira, sanchos etc. Det er som et hjem for disse barna, og for mange av de er La Restinga det eneste trygge hjemmet de har, et sted de kan bli sett, få positiv oppmerksomhet og tett oppfølging. Her kan de få en pause fra det harde livet mange av de lever på gata, der de prøver å hjelpe familien sin økonomisk ved å selge popcorn, tyggegummi eller pusse sko i de varme, folkerike gatene i Iquitos.

Kjøp en kokebok med spennende historier og få en fin julegave til venner og kjente mens du samtidig støtter en god sak! Kan det bli bedre???

Løp og kjøp!!!!

Her kan du lese litt mer hvis du vil:
http://www.sandnesposten.no/modules/module_123/proxy.asp?C=36&I=28665&D=2

2 kommentarer:

Eivind Myhr sa...

Så bra! Tror jeg må løpe og kjøpe denne boka!

Har faktisk tre av den allerede, og to av dem har jeg tenkt å gi bort til Jul.

Flott med litt reklame på bloggen din Stine, og fantastisk morsomt at det faktisk er ei oppdatering her i ny og ne:)

Per Oddvin Stornes sa...

Fine innlegg:D Hadde mej et lite blogg-lese-raid, he vør litt dårlig i det siste.
kjekt å lese det lange innlegget!
Håpe du he kosa dej i Bergen, sjåast til vika:)