søndag 9. desember 2007

Ut på tur....

Har fått litt klager på at bloggen min ikke er så informativ på hva som egentlig skjer i Stines liv (les:Eivind). Så tenkte jeg skulle gjøre litt med det!;)

Første helga i desember, altså den første adventshelga tok jeg turen til Lillesand for å være sammen med min kjære Christina!:) Hun kom hjem fra Australia uka før, så gjensynsgleden var stor!!! Bortsett fra noen timer på Oslo S i sommer hadde vi ikke sett hverandre siden august ifjor. Vi har liksom hatt en lei tendens til å bo på hver vår side av jordkloden de siste 2 åra, men vi har tenkt å gjøre noe med det nå, og ihvertfall bo i samme land en stund fremover:D Litt lettere å ringe hverandre når vi bor i samme tidssone, så når hun har kommet til torsdag, er faktisk jeg også på torsdag, akkurat samtidig;)

Etter noen timer på Sørlandsekspressen kom jeg frem til Lillesand, den fiiineste sørlandsbyen, og ble mottatt av Christina på bussholdeplassen! Det var fantastisk å være tilbake, jeg føler meg alltid hjemme når jeg er i Lillesand:)

Fredagskvelden var vi på et ungdomsmøte i Søgne, Christina skulle tale der, så det var koselig:) Mange unge og lovende ungdommer, bra lovsang og en flott, eventyrlig tale av Christina;) Det ble også en del kafebesøk i løpet av helgen, både i Kristiansand og Grimstad. Men høydepunktet var nok når vi var på den utrolig koselige kafeen Cafe Ibsen i Grimstad. Lørdagen startet vi der og jeg kan anbefale alle å ta en tur dit hvis de skulle være i nærheten og ha lyst å ta en kaffe i trivelige omgivelser!:) Etter det ble det litt shopping i Grimstad, som forresten er en riktig så koselig by i disse juletider! Ingenting er som julestemning på sørlandet har jeg funnet ut. Christina var skikkelig i shopping-slaget og fikk gjort unna opptil flere julegaver, mens jeg var ikke helt i det samme slaget, så det eneste jeg endte opp med var en liten wok-kokebok, til meg selv. Jaja, bedre lykke neste gang;) Skal snart begynne å kjøpe julegaver!

Lørdagskvelden ble tilbrakt foran tven med julefilmer. Vi så både den tradisjonelle "Hjemme Alene"-filmen, tett etterfulgt av "Tre nøtter til Askepott". Min kjære storesøster syns det var litt teit å se Askepott FØR jul, den skal liksom bare sees på julaften. Men jeg kom frem til at siden jeg var i Peru i julen ifjor og ikke fikk sett den, så har jeg vel lov å se den 2 ganger i år!? Var ihvertfall veldig koselig! Julefilmer, pepperkaker, gløgg/te, smågodt, pepsi max (finnes alltid i Hodøls hus) og godt selskap. Kan det bli bedre?????

Søndag var det duket for møte på Filadelfia Lillesand, og som alt annet denne helga var det utrolig koselig. Tilbake i kjente og trivelige omgivelser:) Christina og hennes pappa fikk også lurt meg litt oppå scenen for å synge til tross for at det var litt tidlig på dagen for trøtte-Stine:p Men det var verdt det, for det er jo alltid så trivelig å synge sammen med Christina, og jammen var det lenge siden sist! Etter møtet stilte Randi med en herlig søndagsmiddag, og etter Christinas middagslur tok vi turen til Lillesands torg der det var klart for tenning av julegrana, veldig koselig med taler, sang og dans. Stemningen hadde nok vært litt mer juleaktig hvis det hadde snødd istedet for å regne, men samtidig, det er jo typisk sørlandet da! Vi får håpe snøen kommer til de etterhvert:)

Vi hadde fått med oss at det koselige teaterstykket "Reisen til julestjernen" gikk på teatret i Kristiansand, men vi tenkte kanskje det ikke var flere billetter igjen. Men så fikk vi den ideen at kanskje vi bare skulle kjøre inn, og se om det var flere igjen, så vi hoppet i bilen og suste avgårde i retning Vest-Agder. Vi kom frem akkurat 3 minutter før det skulle begynne, og til vår store glede var det en hyggelig og snill dame som satt i billettluka som hadde flere billetter igjen, og i tillegg var det greit at vi fikk slippe inn noen minutter for sent. Og det var vi takknemlige for, for det var en skikkelig trivelig forestilling med julestemning, julestjerne, julenissen, greven, og selvfølgelig både sang og dansing:) Så om noen er i det området og trenger litt julestemning kan jeg anbefale den!:) "Reisen til julestjernen" på ekte Kristiansandsk;)

Mandagen var det tid for å vende nesen tilbake til Oslo, men før det avslutta vi den fantastisk trivelige helga med en laaang frokost, skravling og jeg fikk se mange fine bilder fra Australia:)
Tusen takk for en herlig helg Christina, er så glad vi endelig er på samme side av jordkloden, du er best!!!!:)

5 kommentarer:

Kay Amund sa...

Hørest ut som du hadde en fin tur til Sørlandet.. å d e bra:)
E ening me søstra di angående Askepott, men ingen regel uten untak;)

flott du oppdatera, blir spennede å følge me i tida som kjøme!
Håpe du fær ei kjempe fin juletid:)

Anonym sa...

Sjå der ja! Det var på tide kjære Stinevenn! Hørtes ut som ei skikkelig koselig helg. Jeg og Anne har bakt pizza i dag! Du skulle fått litt om du kom innom en tur, ble mer enn nok, selv om vi begge er stappmette. Har forresten pissa i frysern om du skulle komme oppom en tur.

Han en fin dag når du leser dette!

Per Oddvin Stornes sa...

Ditta hørtes ut som en trivelig tur! Men, litt tidlig med Askepott! Her burde regeln blitt holdt..

Marte sa...

Aa STINE!:D Saa fantastisk kosli!!:D

Kjekt aa lese! Gleda me saikomaiko til e kommer hjem!!:D

SMASK:D

Stine sa...

Og ej gleda mej saikomaikokaiko til Marte kommer til Norge:D

Saaaiko!!

Ja per, regeln burde blitt holdt, men syns ej hadde god nok grunn til å bryte den også....