søndag 7. oktober 2007

Bienvenidos!!

Daaa...har Stine endelig fått laget seg en blogg! Weheeey! Jepp.. Jeg har da tenkt lenge på å lage meg en blogg, slik at alle mine kjente og kjære der ute kan følge med på mitt liv..som nå for tiden leves i Oslo!(for de som ikke var klar over d) Fikk litt smaken på bloggskriving under mitt Peru-opphold, så nå skal jeg gjøre et forsøk på å fortsette suksessen!

Jeg er ikke en jente av få ord, så for de som ikke har tidligere erfaring m min blogg, så kommer dere til å finne ut at d meste kommer til å bli forklart med ganske mange ord, selv de minste ting;)

Så ja, målet med dette er da å fortelle interessante eller uinteressante hendelser, tanker, episoder, flauser, opplevelser, historier, erfaringer, vitser etcetc, som dukker opp på min vei....og forhåpentligvis vil jo noen der ute synes d er litt interessant, slik at de muligens blir faste lesere av min fantastiske blogg, men d får tiden vise;) Og skulle noen føle for å gi meg noen tilbakemeldinger, så blir jo Stine kjempeglad om hun får en kommentar i ny og ne! Mere skal d ikke til for å glede meg;) Enkelt og greit!

Så da erklærer jeg herved bloggen min for åpnet:D

6 kommentarer:

Hanne Liv sa...

Gratulerer Stine! Gleder meg til spennende innlegg om livet i Oslo! Klem, Hanne Liv

Kay Amund sa...

Blir spennede å følge med i livet ditt via bloggen framover.
Ser fram til å høre om nokken morosam flause fra Hovudstaden!

Lykke til me bloggskrivinga:)

Nils-Ove Støbakk sa...

Grattis! Gle mej til å lese sladder og snadder :D

Anonym sa...

Hurra!

No skal ho Stine atter brette ut livet sitt på verdensveven, så vi nysgjerrige kan følge med.

Dettan bli bra, Stinemor!

Per Oddvin Stornes sa...

Så bra Stine! Fin start:) Gleda mej til å lese flause:D Men, sønst du kunna lagt link til min blogg på sida der da...snakkast sikkert om nakken vike faktisk!

Stine sa...

Så flott å se at noen er entusiastiske allerede;)D varmer mitt hjarte<3 Får se om d blir så mye utbretting som Eivind håper på, men skal gjøre mitt beste!!!:p

I will update sooon:D